Scriptieonderzoek | Oordeelsvorming na een interview

29-03-2022

Namens Saskia vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Het vormen van een oordeel is jouw specialiteit. Ik zou graag jouw kennis en ervaring willen benutten voor het onderzoek naar oordeelsvorming bij auditors!

Ben je intern of extern auditor, doe dan mee met een kort onderzoek naar oordeelsvorming bij auditors en help meer wetenschappelijk inzicht te krijgen naar het proces van oordeelsvorming na interviews. Het onderzoek doe ik in het kader van mijn RO-scriptie, dus ik heb jou nodig om met deze studie bij te dragen aan het audit vakgebied. Bovendien maak je kans op één van de boekenbonnen die onder de deelnemers worden verloot. Gezien de situatie in Oekraïne kun je de boekenbon ook omzetten in een donatie aan Giro 555.

Je kunt meedoen aan het onderzoek tot en met 8 april. De survey bestaat uit een enkele casus met een aantal aaneensluitende vragen die je in één keer afrondt. Net als een interview werkt het invullen van deze survey beter in rustige setting met een beeldscherm van redelijk formaat dan mobiel of op een klein scherm.
De survey duurt ongeveer 15 minuten en is anoniem. Om deel te nemen klik hier

Dank aan het IIA voor de mogelijkheid om jou te benaderen en deze onderzoekvraag te mogen uitzetten. Voel je vrij deze uitnodiging door te sturen naar andere auditors om ook deel te nemen.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten, Saskia Andringa
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie